Knappe zege Sporting Krommenie Onder-23-1 op koploper Jos Watergraafsmeer Onder-23-1.

Krommenie- Door een knappe zege op koploper Jos Watergraafsmeer Onder-23-1 staan de jonge voetballers van Sporting Krommenie Onder-23 op een verdienstelijke tweede plaats. Met verzorgd en strijdlustig voetbal werd de koploper zaterdagmiddagpunten afhandig gemaakt.

En op de zege was niets af te dingen. Met het meest minimale verschil van 1-0 zegevierden de rood zwart witten. De Krommenieƫrs spelen in een Amsterdamse poule en daar was bewust voor gekozen na een vervelend incident met FC Purmerend vorig seizoen. Op voorhand bestond er enige twijfel over deze poule maar deze keuze pakt tot nog toe erg goed uit. Eerlijkheidshalve dient te worden vermeld dat er stuk voor stuk prima voetballende ploegen tussen lopen. Er wordt wekelijks verdienstelijk gespeeld en iedere week ziet de ploeg gelijkwaardige tegenstanders als opponent tegenover zich staan. Met verzorgd spel en veel strijd werd er zaterdagmiddag als collectief gestreden om de koploper punten afhandig te maken. En de goede wedstrijdopvatting werd beloond. De Onder-23 laat zien dat Sporting Krommenie beschikt over een prima jeugdafdeling waar sommige spelers op korte termijn wellicht zo hun opwachting in het eerste elftal zouden kunnen maken. En met dat doel zijn ze in Krommenie weer gestart met twee teams in de Onder-23 competitie.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl