Doelman Jesse Glorie van vv Limmen grote plaaggeest voor Sporting Krommenie

Limmen- Jesse Glorie was de gevierde man bij vv Limmen. De scorende keeper voorkwam puntenverlies voor vv Limmen in het duel met Sporting Krommenie. Waar hij in de 94e minuut werd gepasseerd middels een toegekende strafschop ging hij in de slotseconde mee naar voren en maakte de winnende.

Door een late goal voor Sporting Krommenie leek de zege binnen. Krommenieër Thijs de Jong benutte in de 94e minuut een penalty maar zag in de allerlaatste seconde van de wedstrijd besloot de keeper van vv Limmen met een rake kopbal nog tegenscoren door een uitstekend genomen hoekschop. In een alles of niets slotoffensief brak dat de ploeg van Jordi van Beek toch nog op waardoor het genoegen moest nemen met een punt. En eerlijkheidshalve was dat een terecht puntendeling voor twee ploegen die weinig voor elkaar onder doen.

Na de nederlaag van de Krommenieërs tegen sv Alliance’22 van vorige week had trainer Jordi Van Beek zijn team wat defensiever laten spelen en stond het op eigen helft wat compacter. In de omschakeling wist de ploeg uit Krommenie toch de beste kansen te creëeren. Echter bleek dat niet genoeg voor de zege.

Een prima solo actie van Daan Hakvoort in blessuretijd leek het allesbeslissende moment. Hij werd onderuitgehaald en kreeg een strafschop die werd benut. Doelman Jesse Glorie kon de bal niet pareren. Met ‘guts and glory’ voor de doelman van vv Limmen die op de juiste plek stond toen hij mee naar voren ging en in de allerlaatste seconden van de blessuretijd op de juiste plek stond om binnen te knikken.