WSV 1930 vind in Tom van Lith geschikte trainer voor 3e selectie elftal

Zaanstad- Bij voetbalvereniging WSV 1930 in Wormer zijn ze zeer verheugd om Tom van Lith te verwelkomen in de trainersstaf. In het komende seizoen zal hij verantwoordelijk zijn voor de training en coaching van het 3e selectieteam.

De VTZ voor senioren verklaart: “Deze stap sluit aan bij onze visie om een sterke en uitgebreide selectie op te bouwen. Met de komst van Tommie is onze trainersstaf nu compleet en we kijken uit naar een nauwe samenwerking tussen de trainers in het aankomende seizoen. Wij wensen hem veel overwinningen en plezier binnen WSV’30”.

Tommie is een echte voetballiefhebber. Hij begon zijn voetbalreis in Amsterdam bij Blauw-Wit Amsterdam. Later speelde hij voor VV Knollendam als spits en middenvelder. Hij trainde een meisjesteam en A-junioren bij VV Knollendam, maar moest helaas stoppen met zelf spelen vanwege een knieblessure.

Desondanks geniet hij nu van het coachen en trainen van een enthousiaste groep spelers en waardeert hij de prachtige faciliteiten van WSV’30. Tommie belichaamt voetbalplezier en met zijn enthousiasme zal hij ongetwijfeld een positieve invloed hebben op het team.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl