Team van de week- 7 tegen 7 veteranen 35+1 van Fortuna W. :De victorie begint al op vrijdag avond

Oostknollendam- Vrijdag 22 september was FC Zaanstreek op de eerste speelavond van het nieuwe 7×7 voetbal de gastheer en dat gebeurde op het fraaie complex van vv Knollendam. Het begin van het nieuwe seizoen voor de 35+ van Fortuna.

Ondanks dat het de hele dag regende konden de wedstrijden gewoon doorgaan in Oost-Knollendam. Iets wat achteraf bleek bij cvv Blauw Wit W niet had kunnen doorgaan. Dat was namelijk de voorgaande jaren de thuisbasis om als gastheer op te treden voor FC Zaanstreek.

De eerste wedstrijd van de avond voor Fortuna Wormerveer is tegen gastheer FC Zaanstreek. Fortuna begint sterk aan de wedstrijd met geweldige panna goal van Serkan en hier blijft het niet bij. Hasan scoort met een strakke bal in de kruising van ruim 16 meter! Deze wedstrijd eindigt met een 0-2 winst voor Fortuna. 

De tweede wedstrijd is tegen Sporting Krommenie. Op papier de moeilijkste tegenstander. Ondanks zware druk van Fortuna eindigt deze wedstrijd helaas in een 0-0 gelijkspel. 

In de derde wedstrijd tegen Blauw Wit staat Fortuna na een doelpunt van Blauw Wit al in de derde minuut 1-0 achter. Maar door een solo goal van Bayram en hierna van onze spits Erkan wordt de wedstrijd beslist in het voordeel van Fortuna met een uitslag van 2-1. 

De laatste wedstrijd van de avond is tegen FC Uitgeest. Fortuna komt in de tweede minuut op 1-0 voorsprong dank zij een mooi doelpunt van Erkan. Deze wedstrijd gaat gelijk op maar na nog een doelpunt van Erkan en één van Bayram eindigt deze wedstrijd in een 3-3 gelijkspel.

Na een volledig natgeregende avond is de uitkomst dat Fortuna acht punten haalt en samen met Sporting Krommenie een gezamenlijke eerste positie in de poule deelt. De ‘brede’ selectie van Fortuna poseert maar al te graag na dit fraaoe resultaat:

Schermafbeelding_2023-09-24_om_19.58.37.png

Resume zoals te lezen bij FC Zaanstreek, maar graag gedeeld op deze site: op vrijdagavond 22 september in Oostknollendam betekende dat: lichtmasten aan, de vier kleedkamers openen en bittergarnituur serveren om het de 7 tegen 7 voetballers naar wens te maken. En dat lukte fantastisch. Kortom een kantinedienst die door Lars van Z. en Hans K. uitstekend werd gedraaid. Hartelijk dank voor de gastvrijheid bij @vvknollendam.