zvv Zaandijk in eigen huis te sterk voor De Valken: Versterkte Zaandijkers aanvallend succesvol.

Zaandijk- Onder prachtige omstandigheden speelde zvv Zaandijk de eerste competitie wedstrijd tegen De Valken uit Hem. Daar waar het vorig seizoen moeizaam tot scoren kwam is er dit jaar mee dreiging voorin en dat resulteerde zondag in vier treffers.

Robert Bos begeleidde pupil van de week Seph de Vré bij de warming up. Onder toeziend oog van zijn ouders speelde de bij zvv Zaandijk teruggekeerde Rémy Goudriaan in de basis van zvv Zaandijk een prima partij voetbal. De Zaandijker speelde vorige seizoen in Wormerveer bij zondag 2e klasser Saenden.

zvv Zaandijk kwam al vroeg in de eerste helft op een twee nul voorsprong door doelpunten van Romano Banel en Joey van Raam. Met de 2-1 van De Valken werd het in de tweede helft toch nog spannend. de keeper van zvv Zaandijk Gerard Neijzing hield uiteindelijk zvv Zaandijk in de race dankzij een aantal goede reddingen. Aan het einde van de tweede helft maakte Marc Molenaar de 3-1 en Joey van Raam schoot de 4-1 binnen. De eerste drie punten zijn binnen voor zondag 4e klasser zvv Zaandijk dat daarmee succesvol aan het nieuwe seizoen begint.

Trainer coach Christopher Manuputty en zijn ploeg willen doorpakken en zullen er volgende week in het duel tegen KGB in Bovenkarspel op sportpark De Rozeboom weer moeten staan.

Meer foto`s van het duel van zvv Zaandijk staan op de social media kanalen van Voetbalinzaanstad.nl

Foto`s: Peter Woud