RCZ opent in Velserbroek met onfortuinlijke nederlaag tegen VSV.

Velserbroek- RCZ opende de competitie in Velserbroek met ongelukkige nederlaag tegen VSV. De thuisploeg won met 2-1 maar had daarbij niets te klagen. Vorig seizoen draaide de rood witten in de 3e klasse uitstekend mee in de subtop. Zondag was het krachtsverschil tussen beide ploegen minimaal.

De Racers kwamen zondagmiddag op in de seizoens ouverture nog wel op een 0-1 voorsprong via Angelo in de 1e helft. Meteen daarna viel de gelijkmaker en was de stand alweer 1-1. Een kwartier voor tijd werd het 2-1 voor VSV daar waar het doelpunt ook voor RCZ had kunnen vallen. Een ongelukkige nederlaag waarmee de Racers volgende week op herkansing gaan. Dan op sportpark Jagersveld een thuiswedstrijd tegen het vorig seizoen uit de 5e klasse gepromoveerde sv De Meteoor uit Amsterdam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl