ZVC’22 wint knap van VVA/Spartaan en lijkt klaar voor de start van de competitie.

Zaanstad- De selectie van ZVC’22 speelde zaterdag 16 september de derde wedstrijd in de beker tegen VVA/Spartaan. Dit keer moest de Zaanse Voetbal Combinatie naar Amsterdam. Daar stond de ploeg van Serdar Ozturk tegenover een goede ploeg die vorige week nog knap met 1-2 won van Real Sranang.

Vanaf het begin tot einde speelden de heren van ZVC’22 een goede pot en werden er wederom veel kansen gecreëerd met goed en verzorgd veldspel. Nadat de Zaandammers gingen rusten met een 1-2 voorsprong werd er in de 2e helft nog eenmaal gescoord. Dit resulteerde in de uitslag 1-3. Doelpunten productie aan ZVC’22 zijde kwam van Matsimela Stuger (2x) en Faissal Ouazane (1x). Vorige week tegen RCZ (zat) leek de stijgende lijn al zichtbaar en de fusieclub kan terugkijken op een redelijk goede voorbereiding. Inmiddels is de selectie compleet en is aanvoerder en routinier Mounir Raji weer present en fit om er een mooi seizoen van te maken.

De heren van ZVC’22 1 zijn klaar voor de competitie die volgende week zaterdag 23 september voor hen begint. In Sint Pancras opent ZVC’22 tegen het naar de 4e klasse gepromoveerde sv Vrone. Het duel op Sportpark Vrone begint om 14;30 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl