Oud voorzitter Hellas Sport Frank Tijdeman organiseert schaaktfestijn: Zaanstad voor 1 dag schaakstad.

Zaanstad- Oud-voorzitter Hellas Sport, inmiddels beter bekend als schoolschaakmeester Frank Tijdeman, organiseert een schaakfestijn voor jong en oud, waardoor Zaanstad voor 1 dag Schaakstad zal zijn! Dit onder de naam schaaksimultaan 150 samen met de vier Zaanse schaakclubs op dinsdag 24 oktober 2023.

Aanmelden kan nu al via simultaan150.nl zo staat te lezen op de in omloop zijnde flyer. Schoolschaakmeester Frank Tijdeman uit Schoorl organiseert samen met Sportbedrijf Zaanstad en samen met de vier Zaanse schaakclubs: ZSC Saende, Het witte paard, SC Assendelft en sv Krommenie een schaaksimultaan voor 150 kinderen.

De deelname is gratis en het Het schaaksimultaan 150 staat voor 150 kinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar die van 13:00 uur tot 16:00 uur in het Topsportcentrum aan de Wezelstraat 7 in Koog aan de Zaan deelnemen aan het evenement. Maar ook voor de schaakbond die 150 jaar bestaat.

De schaakbond bestaat 150 jaar en de Zaanse schaakgemeenschap wil graag de schaakgemeenschap eren, door het organiseren van een schaak simultaan met 150 kinderen. Een bewijs dat het schaken leeft in de gemeente Zaanstad. Wellicht gaan de kinderen daarna ook nog proefschaken bij een schaakclub. Dat in clubverband schaken kan in Zaanstad bij vier clubs: ZSC Saende, Het witte paard, SC Assendelft en sv Krommenie. Meld je nu aan via simultaan150.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *