Open kantine avond op donderdag 21 september voor behulpzame Sporting Krommenieërs.

Krommenie- Het afgelopen voetbalseizoen eindigde met één van de spectaculairste evenementen die Sporting ooit heeft gekend: De Zaanstad Cup en Zaanstad Pup Cup. Een meerdaags evenement met zoveel bezoekers hebben ze in Krommenie nooit eerder georganiseerd.

Het was een groot succes op alle vlakken, mede dankzij de vele vrijwilligers, die belangeloos meerdere dagen ontzettend hard hebben gewerkt om er een geslaagd voetbalfeest van te maken! De bezoekers troffen de ultieme voetbalbeleving: veel wedstrijden met mooi voetbal en perfect weer. Langs de velden was een lekker hapje te verkrijgen, een drankje te nuttigen en gelegenheid om even bij te praten of los te gaan op sfeervolle muziek. De ultieme bekroning was uiteraard de winst van de Zaanstad Cup, voor het tweede jaar achtereen door het eigen eerste zondagteam van Sporting Krommenie.

Vanuit de vele vrijwilligers die hebben meegeholpen, heeft een aantal aangegeven om komend seizoen meer te willen betekenen voor de club. Hier zijn ze in Krommenie enorm blij mee! Met hen is contact opgenomen en zij worden ingezet op de vele vrijwilligersklussen die Sporting Krommenie rijk is. Uiteraard kunnen ze nog meer hulp gebruiken. Onder andere in de kantine. Daarvoor is kort geleden een mail verzonden met tekst en uitleg naar alle leden en voetbalouders met hoe je jezelf moet inschrijven. Let daarbij op dat het mailadres dat bij Sporting staat genoteerd, hetzelfde is als het mailadres waarmee je in de voetbal.nl app inlogt.

Als aftrap van het nieuwe seizoen organiseert Sporting Krommenie op donderdag 21 september de Open Kantineavond. De inloop is van 19.45 met koffie en thee en er wordt gestart om 20.00 uur. Alle leden, die de kantine een warm hart toedragen zijn welkom. Het doel van de avond is dat zowel vaste kantinemedewerkers als leden die maar één keer staan met elkaar kennis kunnen maken en ervaringen kunnen uitwisselen. Verder geven ze vanuit de club informatie over wat er allemaal in de kantine te doen is. Ze leren degenen die dat willen, een biertje te tappen.

De avond start met een korte presentatie over waar Sporting Krommenie nu staat en dan vooral op het gebied van de kantineorganisatie. Ze hebben gemerkt dat niet bij iedereen duidelijk is wat een kantinedienst inhoudt en wat de kantineorganisatie doet. Daarna is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en ideeën in te brengen.

Ben je 16 of 17 jaar en je wil graag achter de bar staan, dan ben je bij Sporting Krommenie aan de Marslaan ook van harte welkom. Vraag wel altijd even toestemming aan je ouders. Ga je ook daadwerkelijk kantinediensten draaien, dan blijven je ouders/verzorgers natuurlijk ook de verplichte dienst draaien totdat je 18 bent en het helemaal zelf mag bepalen.

De kantinecommissie wordt bemand door Maarten, Tessa, Ben, Jos, Ramina, Henk, Marco, Arnoud en Kim “We hopen jou ook te zien op donderdag de 21 september. Vind je het leuk om langs te komen stuur dan een e-mail naar kantine@sportingkrommenie.nl waarin je aangeeft aanwezig te zijn en vermeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Tot dan.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl