Kantine cvv Blauw Wit W krijgt facelift en staat “in de steigers”

De kantine van zaterdagclub cvv Blauw Wit W is in verband met de verbouwing per heden gesloten tot en met minimaal vrijdag 22 september 2023. De competitie is nog niet gestart maar het streven is dat er misschien tegen die tijd weer gedraaid kan worden. Nog even geduld voor alle voetballers.

Vrijdag werd er gestart met de aanleg van de nieuwe vloer. Mocht de kantine langer dicht zijn, dan zal dit tijdig via Facebook en de website van de club worden vermeld.

Zaterdag 16 september waren het de vrijwilligers die alle voetballers/sters zo goed mogelijk probeerde te helpen vanaf het terras en de grote bestuurskamer. De club hoopt op het begrip van de leden en bezoekende verenigingen. Maar wat zal het complex van de club uit Westknollendam er straks prachtig uit zien. Een nieuw scorebord, prachtige velden en dan straks ook nog eens een prachtig verbouwde kantine.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl