Minuut stilte voor slachtoffers aardbeving Marokko

Alkmaar/Zaanstreek- Afgelopen zondag was er al een minuut stilte bij het bekerduel ZVV Zaandijk tegen HYS. En de verwachting is dat dit aankomend weekend bij veel meer wedstrijden zal worden gebeuren.

Bij de wedstrijden van AZ, Jong AZ en de AZ Vrouwen wordt er aankomend weekend in ieder geval een minuut stilte gehouden. Met dit eerbetoon wordt stilgestaan bij de slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Marokko. 

Marokko werd op de avond van 8 september opgeschrikt door een zware aardbeving die zeventig kilometer ten zuiden van Marrakesh plaatsvond. Het dodental is inmiddels opgelopen tot boven de tweeduizend. Met een kracht van 6,8 gaat het om de zwaarste aardebeving ooit gemeten in het Noord-Afrikaanse land.

KNVB
De KNVB heeft laten weten dat er voorafgaand alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken kampioen Divisie en de Vrouwen Eredivisie tot en met 21 september een minuut stilte wordt gehouden.

Programma wedstrijden:
sc Heerenveen Vrouwen – AZ Vrouwen | vrijdag 15 september | 19:30 uur
Jong AZ – FC Eindhoven | vrijdag 15 september | 20:00 uur
AZ – Sparta Rotterdam | zondag 17 september | 16:45 uur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *