Zaans Sportcongres 2023 op woensdag 18 oktober

Zaans Sportcongres 2023 De vitale sportvereniging, een leven lang bewegen.

Zaanstad- Sportbedrijf Zaanstad nodigt u uit voor het derde Zaans Sportcongres met als thema: De vitale sportvereniging, een leven lang bewegen.

Vitale sportverenigingen hebben veel ballen omhoog te houden. Dit vergt een aanzienlijke investering. Om de sportverenigingen op weg te helpen organiseert Sportbedrijf Zaanstad het Zaans Sportcongres op 18 oktober. Dit congres biedt informatie en geeft handvatten voor een vitale(re) sportvereniging.

Tijdens het plenaire programma komen diverse sprekers aan het woord waaronder talentontwikkelaar Bart Heuvingh en wethouder Gerard Slegers, daarna volgt iedereen twee zelf geselecteerde workshops gericht op maatschappelijke thema’s als: breed motorische ontwikkeling, gezonde kantine, talentontwikkeling, toekomst bestendige vereniging.

Dagvoorzitter Sanne van Dongen (30) is presentator bij ESPN en ex-topsporter. Ze speelde zo’n vijf jaar Eredivisie basketbal voor Landslake Lions en met haar team twee keer Nederlands kampioen. Daarnaast studeerde Sanne Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Ze startte haar journalistieke loopbaan bij NOS Sport, om in 2021 de overstap te maken naar sportzender ESPN.

Bent u verenigingsbestuurder, sporttrainer of een Zaanse sportrelatie? Dan zien we u graag op 18 oktober in Topsportcentrum De Koog.

Werkwijze

Lees het programma goed door en kies twee workshops. Onderaan deze pagina kunt u zich vervolgens aanmelden voor het congres en twee workshop voorkeuren aangeven.

Programma

18:30 uur Inloop

19:00 uur Welkom Dagvoorzitter Sanne van Dongen gaat in gesprek met Gerard Slegers (wethouder sport) en Ivonne van Tuijl (directeur Sportbedrijf Zaanstad) over de vitale sportvereniging.

19:25-19:45 uur Presentatie groeimindset door Bart Heuvingh (Topsportbegeleider AZ en eigenaar SportMindset)

19:45 -20:30 uur Eerste workshop ronde

20:30-20:45 uur  PAUZE

20:45-21:30 uur  Tweede workshop ronde

21:30-22:00 uur  Plenaire afsluiting

22:00-22:30 uur Borrel

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl