RCZ verslaat sv Enkhuizen met aanvallend en dominant voetbal. Coach Talsma te spreken over ploeg.

Zaanstad- De 30 jarige Assendelver Sven Talsma is hoofdtrainer bij derdeklasser RCZ. De Assendelver wil met zijn team aanvallend en dominant voetbal spelen. Dat lukte zondag tegen sv Enkhuizen aardig. SV Enkhuizen degradeerde vorig seizoen van de 2e klasse zondag naar de 3e klasse.

Na de gestaakte bekerwedstrijd tegen sv Beverwijk (0-3) werd zondagmiddag sv Enkhuizen verslagen (1-3) en het lijkt erop dat er bij de Racers stees meer patronen worden ingesleept. Scorend vermogen heeft de ploeg in ieder geval ook dit seizoen. Talsma hamert op attractief en aanvallend voetbal en wil de toeschouwers die langs de lijn komen staan vermaken. Dat was zondag al het geval toen de thuisploeg terecht met 3-1 van Enkhuizen won. Ook is de trainer uitermate content met de van ZVC’22 overgekomen Marcel Halewijn die zelf ook op hoog niveau heeft geacteerd. Talsma zelf speelde enkele jaren in de jeugd van de AZ voetbalopleiding.

Het volgende duel van RCZ

RCZ- sv Enkhuizen 3-1

Karakteristieken: 17. Gambier 1-0, 18. De Krijger 2-0, 47. Pronk 2-1, 84. Edelenbosch (eigen doelpunt) 3-1.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl