Vier debutanten in dames 1 elftal cvv Blauw Wit W.

Zaandijk- De dames 1 van cvv Blauw Wit, aangevuld met 4 debutantes uit de jeugdopleiding, wonnen hun eerste bekerduel afgelopen zaterdag afgetekend met 0-5. Uit in Zaandijk werden de vrouwen 1 van zvv Zaandijk verslagen. Een knappe prestatie met die extreme hitte.

Vier speelsters uit de meisjes jeugdafdeling luisteren hun debuut op met een goal en twee assists. Een goede start in de beker waarin direct de eerste punten konden worden bijgeschreven. In een poule met vvv Westzaan vr.1, sc Purmerland vr.2 en zvv Zaandijk vr.1 staat het volgende duel al snel op het programma. Woensdag om 19:00 uur treden de Blauwwitten namelijk al aan tegen de vrouwen van vvv Westzaan 1. Zaterdag 16 september sdtaat dan het laatste duel van de bekerpoule op het programma. Om 15;30 in Purmerland tegen de vrouwen 2 van sc Purmerland. Purmerland won vorige week zaterdag met 3-0 van zvv Zaandijk.

En al sinds jaar en dag heeft cv Blauw Wit W. in Westknollendam een dames en meidenafdeling. En daar is de club terecht erg trots op. En wie weet kunnen de dames 1 de eerste plek vast houden en door bekeren naar de volgende ronde.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl