Seizoensopening teams zvv Zaandijk: In de 4e divisie verloor het nieuwe O-23 van Kolping Boys.

Zaandijk- Hoewel al een aantal teams van zvv Zaandijk al een wedstrijd hadden gespeeld was zaterdag de officiële start van het nieuwe seizoen. Prachtig weer ook in Zaandijk en het Schanszicht complex tegenover de Zaanse Schans ligt er weer fantastisch bij. Een heerlijke dag met veel sportplezier.

Onze fotograaf was neergestreken bij de eerste competitiewedstrijd van zvv Zaandijk O-23 team uitkomend in de 4 divisie tegen Kolping Boys. De Zaandijker mannen boden meer dan verdienstelijk tegenstand en misschien had er wel meer ingezeten. In de pauze coaching van Zaandijker trainer coach Gert Jan Olie. Uiteindelijk won Kolping Boys met 4-2.

Foto`s: Bart Glandorff

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl