ZVC`22 op bezoek bij RCZ (zat) niet voorbij defensief ingestelde zaterdag 5e klasser: 0-0.

Zaanstad- Het is ZVC`22 op sportpark Jagersveld niet gelukt om te scoren tegen de zaterdag ploeg van RCZ en trainer Adnan Koc. Met aanvoerder Mounir Raji in de gelederen lukte het de ploeg van Serdar Ozturk niet om het veldoverwicht om te zetten in de score.

In de eerste wedstrijd verloren beide ploegen hun eerste bekertreffen. RCZverloor met 5-1 bij VVA/Spartaan en ZVC’22 verloor met 0-6 van Real Sranang. Beide ploegen hadden baat bij een overwinning maar kwamen niet tot scoren. Dat betekent dat beide ploeg zo goed als uitgeschakeld zijn en zich kunnen richten op de competitie. Volgende week gaat ZVC`22 op sportpark Jan van Galen op bezoek bij het Amsterdamse VVA/Spartaan. RCZ (zat) gaat het op sportpark Middenmeer opnemen tegen Real Sranang.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *