ZVC`22 op bezoek bij RCZ (zat) niet voorbij defensief ingestelde zaterdag 5e klasser: 0-0.

Zaanstad- Het is ZVC`22 op sportpark Jagersveld niet gelukt om te scoren tegen de zaterdag ploeg van RCZ en trainer Adnan Koc. Met aanvoerder Mounir Raji in de gelederen lukte het de ploeg van Serdar Ozturk niet om het veldoverwicht om te zetten in de score.

In de eerste wedstrijd verloren beide ploegen hun eerste bekertreffen. RCZverloor met 5-1 bij VVA/Spartaan en ZVC’22 verloor met 0-6 van Real Sranang. Beide ploegen hadden baat bij een overwinning maar kwamen niet tot scoren. Dat betekent dat beide ploeg zo goed als uitgeschakeld zijn en zich kunnen richten op de competitie. Volgende week gaat ZVC`22 op sportpark Jan van Galen op bezoek bij het Amsterdamse VVA/Spartaan. RCZ (zat) gaat het op sportpark Middenmeer opnemen tegen Real Sranang.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl