ZCFC kent in Krommenie weinig problemen met Sporting Krommenie (zat)

Krommenie- Op het Provily Sportpark keerde ZCFC trainer Patrick Huisman terug bij de club waar hij vijf jaar lang de zondag 1 selectie trainde. Het Zaans oranje had zaterdagmiddag in het bekerduel in Krommenie weinig te duchten van Sporting Krommenie (zat).

Krommenie hield de schade met 1-5 beperkt en eindigde het duel zonder wissels. Vlaggenist Karel Kan: “We zijn gegroeid in de breedte maar misten vandaag teveel spelers om het ZCFC lastig te maken. Door vakanties, uitjes en dergelijke hadden we te weinig spelers om in deze warmte echt tegenstand te kunnen geven.’ ZCFC deed met de winst goede zaken en staat fier aan kopin groep 3-13. Vorige week werd Zwanenburg met 3-1 verslagen. Als het volgende week wint van Jong Hercules- dat overigens met 2-6 won van Zwanenburg- is het poulewinnaar.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl