Finale wereldbeker zaterdag avond 21:00 uur live op ESPN. Boca Juniors-AZ

Buenos Aires- Jan Sierksma en Maxim Dekker blikken in Buenos Aires vooruit op de finale om de wereldbeker van aanstaande zaterdag. Het duo gaat uitgebreid in op tegenstander Boca Juniors Onder 20 en bespreekt het bijwonen van de wedstrijd Argentinië – Ecuador. Daarnaast vertelt Finn Stam over de wandeling in La Bombonera. Bekijk de hele voorbeschouwing hieronder! 

De finale om de wereldbeker is zaterdag om 21.00 uur (CET) te zien bij ESPN2 en via het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. 

Vrijdagochtend maakte de selectie van Jan Sierksma een wandeling door La Bombonera, wat het strijdtoneel is voor de wedstrijd Boca Juniors – AZ. De spelers namen alvast een kijkje in de kleedkamer, liepen wat door het stadion en gingen uiteraard even het veld op. 

Met een tactische training werden vervolgens de voorbereidingen op de wedstrijd om de wereldbeker afgesloten. Op het complex van Argentinos Juniors werd nog een afsluitende groepsfoto gemaakt. De derde dag in beeld. 

Zaankanter Finn Stam maakt deel uit van de selectie en vertelt daarover in de wandeling Lab Bombonera. Bekijk de voorbeschouwing hieronder.

https://www.az.nl/nl/nieuws/sierksma-dekker-blikken-vooruit-kunnen-de-wedstrijd-dood-maken

Foto’s: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl