Reünie eeuwfeest op zaterdag 14 oktober: Ouwe koeien uit de vvv Westzaan sloot.

Westzaan- Het gaat er dan toch nog van komen, wat in een goed vat zit verzuurt niet. De oud leden, spelers, trainers, vrijwilligers en supporters van vvv Westzaan hebben er iets langer op moeten wachten dan oorspronkelijk bedacht. De reünie bij de viering van het eeuwfeest.

De reünie bij de viering van het eeuwfeest kon door omstandigheden niet door iedereen bezocht worden en daarom staat er nu voor 14 oktober een nieuwe kans in de agenda.

Vanuit de commissie is het Stefan Gorthuis die aangeeft verheugd te zijn om de rootwitten uit te nodigen voor deze bijzondere gelegenheid. ‘De reünie van voetbalvereniging Westzaan was vorig jaar tijdens de viering van ons 100-jarig bestaan al geslaagd. Helaas konden wij toen niet iedereen bereiken en waren veel mensen op vakantie. We doen het daarom gewoon nog een keer”.

Kom in contact

Om een zo groot mogelijk bereik (en bezoek!) te verkrijgen is het advies aan te sluiten bij de roodwitte Facebook en/of Instagram groep (beide ‘voetbalwestzaan’). Groothuis :”Ideaal om op de hoogte te blijven van updates en om alvast in de reüniesfeer te komen door verhalen en foto`s te delen. Wij proberen via diverse kanalen zoveel mogelijk mensen te bereiken met als motto “Hoort zegt het voort”

Om een inschatting te kunnen maken van de aanwezigen vraagt de commissie vriendelijk om een mail te sturen naar reunie@vvvwestzaan.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl