Toekomst van vv Assendelft krijgt steeds meer vorm met de nieuwe mini Arena.

Assendelft- De toekomst van vv Assendelft krijgt steeds meer vorm. De jongste jeugd van de club kan namelijk al bijna gebruik maken van de nieuwe mini Arena. Het complex aan de Dorpsstraat 253 ligt er nu namelijk helemaal picobello bij en ook op en rondom de velden is het prima verblijven.

Ook voor voetbalouders langs de lijn is er goed nieuws. De toeschouwers kunnen namelijk rondom op het nieuwe pad staan om de talenten te bewonderen. Maar niet alleen ouders, ook opas en omas, broertjes en zusjes. Maar eerst is er nog werk in uitvoering door de mannen van de bouw.

Investeren in de toekomst kan, roept de sponsorcommissie van de club uit Assendelft Zuid. Wil je deze schitterende Arena ook sponsoren dan kan er contact worden opgenomen met de heren via sponsorcommissie@vvassendelft.nl want het is mogelijk om een eenmalige bijdrage te doen of borden met uw tekst en logo rondom het veld sponsoren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl