Zaanse selectie op dinsdag 26 september op AFAS trainingscomplex Zaanstad tegen AZ-onder 18.

Zaanstad- Dinsdag 26 september om 19.30 uur speelt de Zaanse mannenselectie hun jaarlijkse wedstrijd tegen AZ onder-18.

De wedstrijd wordt wederom op het trainingscomplex van AZ in Wijdewormer gespeeld. De toegang is gratis dus kom gezellig langs. Een van de scouts van de FEBO Zaanstad Cup is oud AZ en WFC speler Edwin Vork. Hij selecteerde in juni een aantal spelers op de FEBO Zaanstad cup in Krommenie. Deze spelers zullen eind september schitteren op het hoofdveld van het AFAS trainingscomplex in Zaanstad. 

De beste speelsters van de afgelopen FEBO Zaanstad Cup spelen op woensdag 13 december hun wedstrijd tegen Telstar in het stadion van de Witte Leeuwinnen. De toegang is gratis dus kom gezellig langs. Ook de redactie van voetbalinzaanstad.nl zal aanwezig zijn om de nodige foto`s te maken.

archieffoto: Zaanse selectie 2021

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl