Zaandijker Owen Wijndal naar FC Antwerp

Royal Antwerp FC biedt Ajax uitweg voor Wijndal

Zaanstad- Diverse media weten te melden dadt Ajax een oplossing gevonden heeft voor de situatie van Owen Wijndal. Het FC Antwerp van trainer Mark van Bommel dat zich ten koste van AEK Athene wist te plaatsen voor de Champions league lijkt een uitkomst te zijn.

The Great Old technisch directeur Marc Overmars de scepter zwaait huurt de 23-jarige linksback voor de rest van het seizoen van de Amsterdammers.

In België is de transfermarkt nog open tot woensdagavond, waardoor Ajax nog zaken kon doen met Antwerp zo meldt VI. Dat is voor de tweede keer deze zomer. Onlangs kwam Gastón Ávila immers nog over van de kampioen van België. Met Wijndal heeft Overmars nu eindelijk een opvolger voor de 21-jarige Argentijn binnen.

Footballtransfers.nl meldt daarover het volgende: Overmars was in zijn tijd als directeur voetbalzaken bij Ajax ook al gecharmeerd van Wijndal, maar was al vertrokken toen de Amsterdammers vorig jaar zomer met AZ uiteindelijk een akkoord bereikten over de komst van de elfvoudig international. In zijn eerste seizoen maakte Wijndal echter geen overtuigende indruk.

Dit seizoen werden zijn perspectieven er onder de nieuwe trainer Maurice Steijn niet beter op. Wijndal had alleen een basisplaats in de play-offs van de Europa League tegen Ludogorets, in de Eredivisie kreeg Anass Salah-Eddine de voorkeur. Bovendien kwam er op Deadline Day met Borna Sosa nog een extra concurrent.

Archieffoto: Owen Wijndal in het Koning Boudewijn stadion in Brussel na de zege van AZ tegen nota bene FC Antwerp.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl