Tegoed van FC Volendam: Jong FC Volendam brengt bezoek aan Fortuna Wormerveer

Zaanstad- Het was een gevalletje beloven wat je waar maakt voor FC Volendam. Bij het vertrek van doelman Nordin Bakker van Fortuna W naar FC Volendam was afgesproken dat de FC een keer op bezoek zou komen in Wormerveer. Dat duel staat voor dinsdag op de planning, maar dan wel de jongploeg.

Wat als je weet dat Caner Demircioglu er drie gemaakt heeft en Billy van Duijl, Luc van Koeverden, Jay Doornrijk, Matthijs Stoelinga en de tegenstander er ieder eentje voor hun rekening namen? Dan leg je nog niet meteen de link met Jong FC Volendam natuurlijk. Toch zal dat team het vanavond opnemen tegen Fortuna Wormerveer Zondag 1. Aanvang 19.00 uur.

De jonge Volendammers openden hun competitie met een 0-3 zege bij SC Cambuur en gaan zaterdag 16 september op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Feyenoord die ook hun eerste wedstrijd wisten te winnen in de Landelijke O21 competitie (najaar). 

Dat de opleiding van de wijdbroeken tot resultaten leidt blijkt uit het feit dat liefst zeven spelers van FC Volendam deze periode op pad zijn met hun land. Mio Backhaus (Duitsland Onder 20), Luke Le Roux (Zuid-Afrika), Darius Johnson (Grenada), Calvin Twigt (Jong Oranje), Ibrahim El Kadiri (Jong Marokko), Imran Nazih (Marokko Onder 17) en Billy van Duijl (Oranje Onder 19) zijn opgeroepen.

Dinsdagavond 5 september 2023 zal er onder een stralend zonnetje ongetwijfeld veel te genieten vallen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl