ZVC`22 start bekerduel met 0-6 nederlaag: Amsterdamse Real Sranang heer en meester in Zaandam.

Zaandam- Het is ZVC`22 niet gelukt in het eerste bekerduel resultaat te halen. De zaterdag 4e klasser bleek niet opgewassen tegen het Amsterdamse Real Sranang dat in de zaterdag 3e klasse uitkomt. De Amsterdamse Surinamers wonnen overtuigend met 0-6.

De van Fortuna Wormerveer onder-23 overgekomen trainer Serdar Ozturk kende een redelijke start maar moest na ruim een kwartier spelen met lede ogen aanzien dat het Amsterdamse Real Sranang over meer kwaliteit beschikte. De fris voetballende formatie uit Amsterdam beschikt over veel technisch vaardige spelers met veel aanvalsdrift. Dit resulteerde in zes doelpunten in het eerste bekertreffen. Het vorig seizoen gedegradeerde ZVC`22 speelt dit seizoen in de zaterdag 4e klasse en start de competitie op 23 september met een uitwedstrijd tegen het gepromoveerde sv Vrone. Maar eerst dienen de Zaandammers volgende week tegen buurman RCZ (zat) te spelen. Op sportpark Jagersveld zullen de geelblauwen voor de winst gaan. Op zaterdag 16 september speelt de ploeg van Ozturk voor de beker tegen VVA/Spartaan.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl