Flitsende start Stefan van der Grijp: OFC verplettert avv Sloterdijk met 15-0

Oostzaan- Op sportpark Twiske maakte het nieuwe OFC korte metten met tegenstander avv Sloterdijk. Scheidsrechter Kilinc moest 15 Oostzaanse doelpunten goedkeuren en zag dat de wedstrijd al na een kwartier gespeeld was. Zonder wissels stond de Amsterdamse opponent uit Sloterdijk al met 0-3 achter.

Een heerlijk begin voor de Zaandijkse trainer Stefan van der Grijp die met zijn ploeg de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2023/`24 overduidelijk wist te winnen. De ploeg uit Sloterdijk kwam veel tekort tegen het oppermachtige OFC dat in de zaterdag 4e klasse uitkomt. De Amsterdammers spelen in de 5e klasse zaterdag maar stonden in de amateur poulefase tegenover een sterke 4e klasser. Weliswaar degradeerde de ploeg vorig seizoen vanuit de 3e klasse zaterdag maar zaterdagmiddag liet de ploeg zien wellicht in de (sub)top mee te kunnen. In de rust was de stand van 7-0 al bereikt en in de 2e helft bleven de Oostzaners combineren en waren gretig genoeg om er nog eens acht in te knallen. Daarmee werd de einduitslag van 15-0 op het scorebord ingedrukt.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl