Ex zvv Zaandijk speler Derry Murkin naar Schalke’04.

Zaandijk- Met heel veel trots hebben ze ook in Zaandijk vernomen dat hun oud jeugdspeler Derry Murkin vorige week een contract heeft getekend bij het vermaarde Schalke 04. Een prachtige beloning voor metname zijn goede prestaties bij FC Volendam de afgelopen jaren.

zvv Zaandijk voelt als blauwwitte club verbonden met Schalke’04. De redactie van Zaandijk: ” In vroeger jaren bezochten wij jaarlijks een wedstrijd in het Parkstadion, met vooraf een bezoek aan een kroeg in Gladbeck. Memorabele uitjes. De overgang van Derry is wellicht een aanleiding om deze traditie weer in ere te herstellen. Derry, heel veel succes bij “Konigsblau” en zoals ze bij Schalke zeggen “Gluck auf”! We blijven je volgen.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl