Bas Timmer en Jamie Snijder verruilen KFC voor profclub.

De jeugd afdeling maakt de KFC toekomst bij KFC in Koog aan de Zaan.

Koog aan de Zaan- De KFC jeugdopleiding heeft er mede voor gezorgd dat het Groote Koogsche toernooi vorig weekend werd gewonnen door KFC. Afgelopen weekend kwam door nog eens de eerste plaats op het Koppiebar toernooi bij. In de finale werd SVA wederom verslagen.

KFC leidt haar spelers binnen de Zaanstreek op voor KFC 1 of voor een BVO- betaald voetbalorganisatie- gezien het afleveren van diverse jeugdspelers aan profclubs.

De KFC selectie voor komend seizoen is grotendeels bedeeld met echte KFC’ers, en jaarlijks komen er meerdere jeugdspelers in aanmerking voor een stage bij een BVO.

Bij KFC krijgen ook jonge jeugdtrainers de kans om hun talent te ontwikkelen! Zo zijn Bas Timmer en Jamie Snijder al enige jaren bij KFC betrokken, als trainer maar eveneens in andere functies. Deze ontwikkeling is ook bij de scouts opgevallen wat ervoor heeft gezorgd dat Bas en Jamie komend seizoen helaas niet meer bij KFC aanwezig zullen zijn.

Bas Timmer is het afgelopen seizoen begonnen bij Ajax als techniektrainer voor de jongste jeugd. Komend seizoen zal Bas fulltime bij Ajax aan de slag gaan als jeugdtrainer in Dubai.

Jamie Snijder gaat komend seizoen bij AZ JO11 aan de slag als assistent van Dennis Zwagerman. Jamie zal bij de trainingen en wedstrijden de AZ talenten begeleiden.

Beide trainers vielen op door hun positieve coachingstijl en de spelers zelf te laten na denken over hun eigen (creatieve) spel. Vanuit Koog aan de Zaan klinkt het vanuit de organisatie dan ook opgewekt: “KFC wenst Bas, Jamie, AZ en Ajax veel plezier en succes het komende seizoen.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl