Programma Koppiebar toernooi op vrijdag 25 augustus.

Assendelft- Vrijdag 25 augustus bars het Koppiebar bij vv Assendelft los. Op de eerste speelavond van het jaarlijks terugkerende oefentoernooi komen vv Assendelft, SVA, KFC en Sporting Krommenie in aktie.

Op de eerste speelavond die om 19:30 begint staat direct een dorpsderby op het programma. Thuisploeg vv Assendelft staat dan tegenover SVA. Op het andere veld treft KFC tegenstander Sporting Krommenie.

Ook voor zondag 27 augustus staan er wedstrijden op het speelschema. Dan worden om 14;00 uur de finale wedstrijden en zal duidelijk worden wie de winnaar is van de editie van 2023. Hieraan voorafgaand staan om 11;00 uur de vrouwen van vv Assendelft en rkvv Saenden tegenover elkaar.

Programma vrijdag 25 augustus

19;30 uur vv Assendelft- SVA

19;30 uur KFC- Sporting Krommenie

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl