Geen Telstar fans welkom in Zaanstad.

Zaanstad- De autoriteiten hebben besloten dat er aankomende maandag geen uitsupporters welkom zijn op het AFAS trainingscomplex in Zaanstad tijdens het Keukenkampioen duel tussen Jong AZ – Telstar dat in het verleden al eens eerder negatief in het nieuws kwam. Met als reden angst voor supportersrellen.

Er geen supporters van Telstar welkom zijn bij de competitiewedstrijd Jong AZ – Telstar, welke voor aanstaande maandag 28 augustus om 20:00 uur op het programma staat. Tot dit besluit zijn de instanties gekomen na bestudering van beelden rond de thuiswedstrijd van Telstar tegen SC Cambuur van afgelopen vrijdag 18 augustus. Een deel van de fanatieke aanhang van AZ leeft op goede voet met die van sc Cambuur. Die ploeg kwam afgelopen vrijdag in Velsen Zuid in het 711 stadion op bezoek. De kaartverkoop van dit duel werd vroegtijdig stopgezet want er waren aanwijzingen dat diverse supportersgroepen hadden afgesproken met elkaar op de vuist te gaan.

Het Telstar bestuur hierover: “Wij betreuren dit besluit voor de supporters die met goede intenties de wedstrijden van Telstar bezoeken.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl