Bijzonder oefenduel eredivisionist OS Lusitanos Vr.1 tegen jongens van Jong FC Zaanstreek.

Amsterdam- In de voorbereiding om de zaalvoetbal Supercup spelen de OS Lusitanos/Lebo Vastgoed vrouwen 1 vrijdag 25 augustus 2023 in sporthal Aristos een bijzonder oefenduel. Als sparringspartner is de ploeg van begeleider José Lopez bij de jongens van Jong FC Zaanstreek terecht gekomen.

Het Amsterdamse asv Lebo is per komend seizoen 2023/’24 opgegaan in zaalvoetbalvereniging OS Lusitanos. Een opmerkelijk besluit waarbij net als het verval van Knooppunt enkele jaren geleden wederom een bekende naam in de Amsterdamse zaalvoetbalwereld verloren is gegaan.

De vrouwen van OS Lusitanos/ Lebo Vastgoed bereiden zich voor op het Supercup duel van volgende week in de Waardergolf tegen landskampioen FC Marlène. De gemiddelde leeftijd bij de Zaankanters is gemiddeld 18 jaar en de ploeg maakt aankomend zaalvoetbalseizoen de overstap van FC Zaanstreek jo19-1 naar de senioren. Als FC Zaanstreek 3 en spelend in de 2e klasse KZZ zal de ploeg dit seizoen naar verwachting voor het kampioenschap strijden.

Het duel in Amsterdam wordt officieel aangepakt met twee scheidsrechters uit de A categorie en volgens de laatste spelregels van de FIFA. Het duel staat voor vrijdag avond 25 augustus ingeplaned in sporthal Aristos aan de: Tom Schreursweg 10, 1067 MC Amsterdam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl