Assistenten vv Assendelft zetten hun krabbel: Enrico Schouten en René Beerepoot assistenten van VVA 1 en 2.

Assendelft- Mondeling was er uiteraard al lang een mondeling akkoord. Donderdagavond heeft de formele contract ondertekening in de bestuurskamer van vv Assendelft plaats gevonden met de assistent trainer eerste elftal Enrico Schouten en de trainer van het tweede elftal René Beerepoot.

Met Guillaume Groot aan het roer bij vv Assendelft en een oude bekende van hem naast hem zal het ongetwijfeld een mooi seizoen worden voor de kersverse zondag 2e klasser. Vrijdagavond speelt de ploeg het jaarlijkse Koppiebar toernooi met wedstrijden tegen dorpsgenoot SVA en duels met KFC en Sporting Krommenie.

Foto onderschrift: Bestuurslid technische zaken Herman Kat ziet dat het goed is. De heren hebben er zin in.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl