Oefenvoetbal: CVV Blauw Wit W wint van Terrasvogels (6-1)

Westknollendam- Op een prachtige strakke natuurgrasmat in Westknollendam won zaterdagclub CVV Blauw Wit W. woensdagavond met 6-1 van Terrasvogels. Dit terwijl op veld B het duel Con Zelo – Zwaagdijk werd gespeeld. De formatie van Larbi Loukou stoomt zich klaar voor de bekercompetitie.

In Westknollendam heeft CVV Blauw Wit W zijn selectie al enige tijd rond. De ploeg van Zaandijker Larbi Loukou maakt zich klaar voor de bekercompetitie welke in het weekend van 2 en 3 september voor de deur staat.

De West Knollendammers zijn ingedeeld bij sv Spaarnwoude, VVH/Velserbroek en VVV Westzaan. Het openingsduel van het seizoen is op zaterdag 2 september wanneer het sv Spaarnwoude om 14;30 treft.

Een week later op zaterdag 9 september een bezoek aan VVH in Velserbroek. Een week later staat de bekerderby in Westzaan op de agenda.

zaterdag 2 september 14;30 cvv Blauw Wit W.- sv Spaarnwoude

zaterdag 9 september 15;00 uur VVH/Velserbroek- cvv Blauw Wit W.

zaterdag 16 september 14;00 uur vvv Westzaan- cvv Blauw Wit W.

Foto`s: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl