Koppiebar toernooi bij VVA staat voor de deur: Oefenvoetbal op vrijdag 25 en zondag 27 augustus in Assendelft.

Assendelft- Op vrijdag 25- en zondag 27 augustus wordt op het complex van v.v. Assendelft het traditionele Koppie Bar Tournooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.


De actieve organisatie heeft dit jaar vier deelnemende clubs gecontracteerd; Sporting Krommenie, SVA, KFC en gastheer vv Assendelft. Qua niveau ontlopen de selectie elftallen elkaar weinig; door de promotie van SVA en degradatie van v.v. Assendelft zijn er met KFC drie Tweedeklassers en een Derdeklasser in de vorm van Sporting Krommenie, de winnaar van het Koppie-Bar Toernooi van vorig jaar. De meeste teams zijn geen onbekenden van elkaar; zeker in het komend seizoen treffen ze elkaar in de Tweede Klasse A waar het naar verwachting aankomend seizoen 2023/`24 erg spannend gaat worden.


Na een korte zomerstop, waarbij ook nog om de Zaanstad Cup gestreden is, zal moeten blijken hoe de selecties van de deelnemende verenigingen zich hebben ontwikkeld. Deze vier teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2023 te winnen. De scheidsrechters op beide speeldagen zijn de heren Dennis Oldenburg en Ton Mes.

Het programma voor de wedstrijden op vrijdagavond 27 augustus aanvang 19,30 uur:
vv Assendelft- SVA en KFC- Sporting Krommenie. Na deze wedstrijden is in de Kantine “de Delfthoek” D.J. RUPA present voor de muziek. Zondag 27 augustus om 14,00 uur worden de finalewedstrijd en verliezersronde tegelijk gespeeld; In het voorprogramma om 11,00 uur spelen de dames van vv Assendelft en Saenden tegen elkaar op het Hoofdveld onder leiding van scheidsrechter Erik Jan Aafjes. Tevens speelt op dezelfde tijd vv Assendelft 2 tegen KFC 2 op het B-veld en oefent vv Assendelft 4 tegen SVA 5 op het C-veld. Daarna om 12,30 uur Walking Football op het (gras) trainingsveld.


Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking, gevolgd door een warm- en koud buffet voor alle spelers, begeleiding van de deelnemende clubs, alsmede de scheidsrechters, beschikbaar gesteld door Koppie-Bar uit Assendelft. Ook live muziek met “Ard en Rick” ontbreekt niet op het Koppie Bar Tournooi, waar het altijd gezellig is. Komt kijken op dit altijd sportieve en aantrekkelijke voetbaltoernooi bij v.v. Assendelft, gesponsord door de bekende Koppie Bar.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl