Trainersdebuut voor Stefan van der Grijp: Fiks gewijzigd OFC kan nog versterking gebruiken.

Oostzaan- Bij het Oostzaanse OFC is veel veranderd. De club is ingedeeld in de zaterdag vierde klasse-A en is terug bij af na een aantal jaar in het topamateur voetbal te hebben gespeeld. Niemand van de selectie van vorig seizoen is gebleven.

OFC heeft een nieuwe trainer die debuteert maar toch ambitieus is. Zaankanter Stefan van der Grijp staat aankomend seizoen langs de lijn als hoofdverantwoordelijke en heeft zelf ook bij OFC in het eerste elftal gespeeld. Een nieuwe start voor OFC voor wie het seizoen begint op zaterdag 2 september. Dan ontvangen de Oostzaners avv Sloterdijk in de poulefase avv Sloterdijk voor de beker. Een week later gaat de ploeg op sportpark De Eendracht in Amsterdam op bezoek bij asv Germaan/De Eland. Op 16 september wacht nog een uitwedstrijd tegen een Amsterdamse ploeg. Dan op sportpark Ookmeer tegen CVV Vlug en Vaardig en na dit duel zal trainer van der Grijp weten waar zijn ploeg staat. OFC speelt op zaterdag 23 september de eerste competitiewedstrijd tegen ASC De Volewijckers.

De nieuwe trainer stelt zich voor: “Mijn naam is Stefan van der Grijp. Ik ben de nieuwe hoofdtrainer van OFC Oostzaan voor het seizoen 2023/2024. Ik ben 39 jaar en woon in Zaandijk. Als voetballer heb ik een achtergrond in het betaalde voetbal en daarnaast ben ik een aantal jaren actief geweest in de top van het amateurvoetbal. Ik heb onder andere gevoetbald bij FC Volendam, FC Haarlem, ADO 20 en ook bij de club, waar ik nu hoofdtrainer van ben.

Ik ben hard op zoek naar een assistent-trainer die mij en de technische staf op korte termijn kan komen versterken. Heb je zelf een verleden als voetballer, heb je ambitie en geniet je van een voetbalsfeer, waarin de prestaties op het veld het directe gevolg zijn van een geweldige samenwerking binnen de technische staf en met de spelers van de A selectie meld je dan snel bij Bauke Krijgsman op 06-19499986. Je moet beschikbaar zijn voor de trainingen op dinsdag en donderdagavond en de wedstrijden op de zaterdag.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl