Overstap doelman Koen Bucker van Heracles naar RODA JC.

Wormer hoopt in Kerkrade wel eerste keus te worden.

Wormer- Doelman Koen Bucker speelt dit voetbalseizoen in de Keukenkampioendivisie voor Roda JC. De 27-jarige doelman uit Wormer komt transfervrij over van Heracles Almelo en heeft in Kerkrade een contract voor twee seizoenen ondertekend, met daarin een optie voor nog één jaar zo meldt het NHD.

Bucker moet bij Roda de concurrentie aangaan met Rody de Boer voor de plek van eerste keeper. Laatstgenoemde stond tijdens de seizoenstart tegen Helmond Sport onder de lat en maakte ook tijdens de voorbereiding een sterke indruk.

De 1,98 meter lange Bucker stond de afgelopen vijf jaar onder contract bij Heracles, maar wist nimmer uit te groeien tot eerste keus. Met het aantrekken van keeper Fabian de Keijzer van FC Utrecht dreigde Bucker bovendien derde doelman te worden in Almelo.

Bucker speelde in totaal negentien wedstrijden voor de Almeloërs, waarvan veertien in de eredivisie. De Zaankanter doorliep daarvoor de jeugdopleiding van AZ.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl