Eerste training voor Fortuna W selectie een feit.

Wormerveer- Terwijl de regen neerdaalt op het Wormerveerse Wateringcomplex is de eerste training van Fortuna Wormerveer voor het seizoen 2023-2024 volop gaande. De Zondag selectie opende de sessie met het in ontvangst nemen van de uiterst fris ogende nieuwe kledinglijn van de club.

De schoolvakantie is ongeveer halverwege en van echt genieten van zomerse dagen is nog geen sprake geweest. Daarom is het des te motiverender het enthousiasme van de groep te zien. De gretigheid druipt er af als het ware.

Bekervoetbal

De zondag 1 selectie start het bekeravontuur op zondag 3 september met een duel in Wormerveer tegen FC Uitgeest. De gedegradeerde ploeg uit Uitgeest heeft een voormalig Zaanse trainer in dienst genomen. Johan Rutz. Hij is de opvolger van Hilmar de Groot. Op zaterdag 9 september reist de ploeg naar Huizen voor een duel met HSV De Zuidvogels. Op zaterdag 16 september staat nog een uitduel gepland; dan op sportpark Vermeerkwartier in Amersfoort tegen CJVV.

De zaterdagploeg van Fortuna Wormerveer opent met een uitduel op zaterdag 2 september bij buurman WSV`30 en ontvangt een week later de zondagploeg van Always Forward. Vervolgens dienen de witboorden het op zaterdag 16 september in een thuisduel tegen de nieuwe zaterdagploeg van FC Purmerend af te maken en zich te plaatsen voor de volgende ronde.

De eerste speelronde van de competitie staat genoteerd voor het weekeinde van 23 en 24 september. De zaterdag 1 start met een uitwedstrijd bij rkvv DEM, Fortuna Wormerveer zondag 1 ontvangt een dag later zondag eersteklasser Kolping Boys.

Unknown-4.jpeg

Unknown-3.jpeg

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl