Freek Hypotheek Toernooi bij WSV`30 van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus in Wormer.

Wormer- Het Freek Hypotheek Toernooi bij WSV 1930 staat voor de deur. De Zaanse clubs sc Hercules Zaandam, Fortuna Wormerveer, vv Jisp, SVA, DZS en gastheer WSV 1930 spelen eind augustus in Wormer mee op het jaarlijkse toernooi.

De toernooicommisie van WSV 1930 heeft er ogenschijnlijk veel zin in en verwelkomen de deelnemende teams en bezoekers: “Sportvrienden, het is zover, we gaan weer voetballen! Met veel enthousiasme kondigen we het Freek Hypotheek toernooi aan, dat zoals gebruikelijk plaatsvindt op het vertrouwde WSV’30 complex. We zijn verheugd dat we deze langlopende traditie voortzetten en opnieuw een aantrekkelijk toernooi kunnen organiseren

voor de 1e en 2e teams. Dit jaar zullen de volgende teams deelnemen: sc Hercules Zaandam, vv Jisp, Fortuna Wormerveer, DZS, SVA, en natuurlijk ons eigen WSV’30. We zijn ervan overtuigd dat we opnieuw spraakmakende teams hebben en dat het toernooi een spannende aangelegenheid zal zijn. Zoals gebruikelijk zullen de wedstrijden worden gespeeld op donderdag en vrijdag, en de finales vinden plaats op zondag. Wij kijken uit naar een gezellige en bovenal sportieve gebeurtenis. We wensen zowel de deelnemers als het publiek veel plezier toe en hopen op mooi weer.

Voetbalinzaanstad.nl doet zoals jaarlijks verslag van het voorbereiding voetbaltoernooi en zal alle uitslagen, de standen en overige nieuwsfeiten publiceren evenals een fotoverslag van de diverse bij VIZ aangesloten huisfotografen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl