De Zaanse Zomer Experience komt er weer aan.

Zes weken lang activiteiten in heel Zaanstad

Zaanstad- Sportbedrijf Zaanstad organiseert in de zomervakantie leuke afwisselende, sport, cultuur & lifestyle workshops. Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 1 september kunnen kinderen GRATIS mee doen aan de Zaanse Zomer Experience.

De Experience biedt voor ieder wat wils. Waar de reguliere activiteiten afgestemd zijn op de doelgroep vanaf 6 jaar, is de Mini Experience voor kinderen vanaf 2 jaar. Maar liefst 6 (dinsdag)ochtenden zijn gereserveerd voor de allerkleinsten.

Steeds meer verenigingen bieden activiteiten voor aangepast sporten, bij de Special Experience op 1 september tonen zij het aanbod en kunnen kinderen proberen welke sport zij leuk vinden. Dit doen de kinderen samen met broertjes, zusjes en vriendjes want samen sporten is een stuk leuker. Deze dag is niet alleen sportief, ook cultuur en lifestyle partijen zijn aanwezig met workshops.

Zaanse Sport Experience

Een primeur deze zomer is de Zaanse Sport Experience, zes sportclubs openen de accommodatie voor een sportieve middag. Kinderen die een sport beter willen leren of interesse hebben in een lidmaatschap kunnen deze (woensdag)middagen bezoeken en lekker sporten. Op het programma staat: beachvolleybal, voetbal, honkbal, rugby, hockey en tennis/padel.

Spetterende Zaanse Experience in De Crommenije

Ook nieuw deze zomer is een speciaal programma voor waterratjes. Iedere woensdagochtend vindt de Zaanse Experience plaats in zwembad De Crommenije met spellen in het water en op de kant. Wie mee wil doen in De Crommenije, moet zich vooraf online aanmelden en in het bezit zijn van een A&B zwemdiploma.

De Zaanse Zomer Experience is GRATIS toegankelijk voor alle kinderen van 2 tot en met 17 jaar. Sportverenigingen, cultuur- en lifestyle instellingen zorgen gezamenlijk voor een afwisselend programma gericht op sport, spel, kunst, cultuur, gezondheid en lifestyle.

Meedoen met deze activiteiten en aanmelden voor de Mini Experience, de Special Experience of de Zaans Experience in De Crommenije? Ga naar www.zaanse-experience.nl  hier staat ook het hele programma van zes weken Zaanse Zomer Experience.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl