Saenden start voorbereiding: Nieuwe trainer Ebel Hoekstra als eerste Zaanse club op het veld.

Oostknollendam- Bij vv Knollendam in OostKnollendam is zondag 2e klasser Saenden op donderdag 13 Juli 2023 begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het is de eerste club welke is gestart aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De eerste training van de Saenden selectie is dan ook een feit. Een groep van 30 spelers kwam onder leiding van de nieuwe trainer Ebel Hoekstra voor het eerst in aktie. Hoekstra komt over van de zaterdag 1 van WSV`30 die is gestopt. Een aantal spelers is vanuit Wormer meegekomen om voor een plek in het eerste elftal van Saenden te gaan.

Foto`s: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl