Organisator bedankt deelnemers: Zaanstad Cup volgend jaar van 18 tot en met 22 juni bij zvv Zaandijk.

Zaanstad- Toernooien heb je overal, maar er is maar één Zaanstad Cup. Dat is de slogan van de organiserende partij Sportsgen van Ed Kuijper. Niets aan gelogen.

Dat de FEBO Zaanstad Cup een uniek evenement is bewees de data van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 juni jongstleden. Heel Krommenie en omstreken liep uit voor vijf dagen (voetbal)feest voor jong en oud. Kortom, het was weer een prachtige week, dit keer bij Sporting Krommenie. De FEBO Zaanstad Cup en de 123inkt.nl Zaanstad PupCup begonnen met regen en onweer maar daarna scheen de zon. Letterlijk en figuurlijk. Een week vol sfeer, strijd en sportiviteit. Precies zoals we het voor ogen hebben.

Ed Kuijper namens alle vrijwilligers: “En daarvoor willen wij de deelnemende Zaanse selectieteams natuurlijk enorm voor bedanken. Volgend jaar is dan ook de vierde editie van het voetbalevenement. Deze zal worden gehouden bij ZVV Zaandijk van dinsdag 18 juni tot en met zaterdag 22 juni 2024. Wij wensen jullie een fijne zomervakantie en tot snel weer. Hopelijk bij de wedstrijd van de Zaanse selectie tegen AZ -onder 18.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl