Nieuwe trainer zaterdag 4e klasser OFC: Stefan van der Grijp hoofdcoach

Oostzaan- OFC heeft een nieuwe trainer gevonden in de persoon van Stefan van der Grijp. Na het opheffen van de zondag 1 en degradatie van de zaterdag 1 naar de 4e klasse was de club op zoek naar een trainer. Van der Grijp is geen onbekende want speelde zelf in het vlaggenschip van de club.

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat er een oude bekende terugkeert in Oostzaan. “Wij hebben de 39 jarige Stefan van der Grijp gevonden die graag bij OFC aan de slag wil. Stefan begon in de jeugd als voetballer bij FC Volendam tot en met de selectie waarna hij in 2014 overstapte naar OFC. OFC is dus voor Stefan geen onbekende vereniging. Na OFC kwam hij uit voor eerstedivisionist HFC Haarlem. Stefan eindigde zijn carrière als aanvoerder in het eerste elftal van ADO’20. Daarna heeft hij zich toegelegd op het trainerschap. Met Stefan hoopt OFC snel weer terug te keren in de 3e klasse zaterdag.” 

Van der Grijp was in 2021 jeugdtrainer van sv Fortuna Wormerveer en speelde zelf op hoog amateurniveau bij ADO`20, OFC en speelde ook betaald voetbal bij HFC Haarlem.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl