sc Hercules Zaandam neemt afscheid van 2e elftal begeleiders Ray en Raymond.

Zaandam- Nu het seizoen 2022/2023 is afgelopen heeft het tweede selectie team van sc Hercules Zaandam afscheid genomen van begeleider Ray Bak en trainer Raymond Huisman. Op gepaste wijze werd op het Kuilpad in Zaandam een klein afscheidsfeestje gevierd.

Het bestuur van de Zaandamse voetbalclub is het duo vooral dankbaar en verklaart: “Na een aantal mooie seizoenen nemen we voor nu even afscheid van Raymond Huisman en Ray Bak. Allebei hebben ze zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het 2e elftal. Afgelopen zondag werden deze twee heren ook even in het zonnetje gezet door de mannen van het 2e elftal. De dag werd actief begonnen met een potje paintball waarna er werd afgesloten met een barbecue.” Het duo kreeg uit naam van het team een fraai gesigneerd ingelijst shirt met foto`s overhandigd hetgeen als blijvende herinnering zal fungeren.

Raymond Huisman heeft in sv Meervogels`31 een nieuwe uitdaging gevonden. In Akersloot wordt de Zaandammer hoofdtrainer en zal acteren in de KNVB zondag 2e klasse.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl