Fikse versterkingen voor zaterdag 2e klasser OSV: Joël Gemin assistent trainer Maurice Renger.

Oostzanerwerf- De zaterdag selectie van OSV uit Oostzanerwerf heeft zich voor volgend seizoen flink weten te versterken. Een aantal spelers komt over naar de zaterdag 2e klasser. Maurice Renger ziet ook een nieuwe assistent naast zich. Joël Gemin neemt de plek over van Albert Windhouwer.

Joël Gemin is de nieuwe assistent trainer van het eerste elftal van de OSV. Joël heeft zelf ook een verleden als speler bij OSV en zal naast de o-18 bij OSV ook dit seizoen als assistent trainer de technische staf komen versterken. Ook zijn er tal van nieuwe spelers bijgekomen die ervoor moeten zorgen dat OSV volgend seizoen weer in het linkerrijtje kan meedoen.

Zo komt Dave Dekker over van buurman TOB. Hij heeft een verleden als speler bij Jos Watergraafsmeer en sv Kadoelen. Mitchell Vincken komt over van asc De Volewijckers en is een ervaren keeper. Mitchell heeft bij SDZ, AGB en OFC gespeeld. Soufian Gondorf komt vanuit de jeugd over van de o-23 van OSV en wordt gezien als talent bij van de club. En ook Nicky Roele keert weer terug bij de club na een jaar bij sv Kadoelen te hebben gespeeld.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl