Overzicht klasse-indeling seizoen 2023/’24 veldvoetbal categorie B

Zaanstad- Verenigingen hebben de afgelopen weken teams ingeschreven voor de veldcompetitie van komend seizoen. Vanuit die inschrijvingen heeft de KNVB de klasse-indeling voor de categorie B en de Hoofdklasse jeugd gemaakt. Hierbij publiceren we een overzicht van de klasse-indeling. Verenigingen kunnen controleren of teams op het gewenste niveau zijn ingedeeld en het aanbod zien van teams per leeftijdscategorie en klasse.

De indelingen zijn te bekijken via onderstaande documenten. Op de lijsten zijn de inschrijvingen van de vereniging te vinden. Mutaties die na het inzenden van het inschrijfformulier zijn binnengekomen, zijn hier nog niet in meegenomen. Hierover hoeft geen nieuwe of extra melding bij de KNVB te worden gedaan.

De KNVB verzoekt verenigingsvertegenwoordigers de indelingen te controleren en eventuele verzoeken voor het wijzigen van klasse-niveau uiterlijk 9 juli te mailen naar contact@knvb.nl. Doe dit met in de onderwerpregel ‘klasse-indeling categorie B’. Op die manier kunnen de mails snel behandeld worden.

Verenigingen kunnen tot en met 9 juli controleren of teams op het gewenste niveau zijn ingedeeld. – Foto: KNVB Media

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl