Fortuna W wil starten met vrouwenvoetbal tak

Wormerveer- De Oranje Leeuwinnen treffen dit jaar op negende editie van het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland onder meer titelverdediger Verenigde Staten in de groepsfase, die Nederland afwerkt van 20 juli tot en met 20 augustus in Nieuw-Zeeland. Veel dichter bij huis gaan de vrouwen ook weer namens Fortuna Wormerveer tegen een bal trappen. Elena Tanahatoe weet daar alles van.

Vrouwe Fortuna was de Romeinse godin van het toeval of van het lot, zowel van het geluk als van het ongeluk. Nu is Fortuna Wormerveer een club met een voetbaltak. Een club met geluk.

Want na een aantal jaren van afwezigheid gaan ze in Wormerveer weer starten met vrouwenvoetbal. Elena Tanahatoe- ze is kind van de club- is druk doende voor komend seizoen een mooi team op te tuigen.

Vrouwenvoetbal was bij Fortuna Wormerveer jarenlang topsport. De erelijst met prestaties is niet voor niets van encyclopedische omvang. Maar dat was vroeger en nu is nu. Elena heeft de stoute schoenen aangetrokken en samen met VZ-bestuurslid Hakan het initiatief genomen  vrouwenvoetbal weer op te starten. En de beweegredenen van Elena? ‘Omdat ik het vrouwenvoetbal bij Fortuna weer wil aanwakkeren en het wordt weer eens tijd voor een nieuwe uitdaging!’ 

Inschrijven/opgeven/informatie? Dat kan allemaal per mail aan Elenatanahatoe@live.nl voor als er meiden zijn die interesse hebben.

Schermafbeelding_2023-06-30_om_12.06.46.png

Archieffoto: Fortuna W vrouwen op bezoek bij Stedoco.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl