VIZ/Zaanse selectie opvallende oefenpartner hvv Hollandia: Trainer Lars Keppel op Zondag 9 juli eenmalig terug op complex vv Assendelft.

Zaanstad- Daar waar de meeste teams het voetbalseizoen net hebben afgerond zijn de divisie teams en BVO teams deze week gestart. Ook zaterdag 4e divisionist hvv Hollandia met Krommenieër coach Lars Keppel is deze week begonnen met trainen. zijn ploeg staat zondag 9 juli tegenover de Zaanse Selectie.


Op het oefenprogramma van de Hoornaars staat een bijzondere wedstrijd. Namelijk het oefenwedstrijd tegen de VIZ/Zaanse Selectie. Het duel wordt gespeeld op Zondag 9 juli om 12:30 uur op het complex van vv Assendelft, de club waar Keppel afgelopen seizoen trainer van de hoofdmacht was.


Het duel tussen de VIZ/Zaanse Selectie en hvv Hollandia is tot stand gekomen via de goede contacten die de trainer heeft met René Reijinga en Christopher Manuputty. Alle spelers hebben een verleden bij sv Fortuna Wormerveer en hebben in de trainerswereld nog regelmatig contact met elkaar. Omdat het duel tegen Jong FC Volendam geen doorgang kon vinden moest Keppel snel schakelen en besloot eerst dicht bij huis in zijn eigen omgeving te kijken. Vervolgens kwam hij uit bij het duo Reijinga Manuputty dat de VIZ/Zaanse selectie die zondag ook zal coachen.


De VIZ/Zaanse Selectie bestaat uit de volgende spelers en begeleiders:


Scheidsrechter: Ton Mes
Begeleiding: René Reijinga (coach), Christopher Manuputty (assistent) Ralph Kerssens (elftal begeleider).


Keeper:

 • Terry Bosma —sc Hercules Zaandam

Verdediging:

 • Jermano Huwae — S.V. Hillegom
 • Derrin Wijdenbosch — VV Unicum
 • Revelino Morsen — ZSGOWMS
 • Kenjiro van der Laan — KFC
 • Perry Plugge — SVA
 • Collin van der Vaart — zvv Zaandijk

Middenveld:

 • Arsenio Dihalu — Saenden
 • Ferry Heijnis — Saenden
 • Jonathan Richards — Odin ‘59
 • Tringo Schut — KFC
 • Sietse den Haring — KFC
 • Jimmy Glas — VV Assendelft

Aanval:

 • Luuk Purvis — zvv Zaandijk
 • Dani Moraal — KFC
 • Danyl Plasmeijer — vpv Purmersteijn
 • Robin Baartscheer — KFC
 • Daan Rijkhoff — SVA
 • Jeiel Perotti – sv Fortuna Wormerveer

Reijinga werd vorige week benaderd met de vraag of hij het leuk vond om te oefenen tegen de zaterdag 4e divisionist en verwacht ook gelijk een goed figuur tegen hvv Hollandia te kunnen slaan: “We hebben een grote groep van bijna 50 spelers spelers uit de Zaanstreek benaderd maar diverse spelers zaten met hun vakantie of konden door andere redenen niet meespelen. Het is allemaal kort dag maar ik denk dat we desondanks tevreden mogen zijn over de groep van rond de 20 spelers die uiteindelijk de selectie vormt. We kunnen met deze groep goed voor de dag komen en ik denk met recht dat dit spelers zijn die het niveau aan kunnen. Doordat ze nog steeds op een bepaald niveau spelen of daar in het verleden hebben gespeeld. Het zijn spelers die weten wat er op divisie niveau gevraagd wordt.”

Het duel wordt gesponsord door het Zaanse sportmerk Trepo Sports en VIZ. VIZ staat voor Voetbal In Zaanstad, de website voor Zaans amateurvoetbalnieuws. Beide sponsornamen zullen dan ook op de wedstrijdkleding van de Zaanse Selectie zichtbaar zijn.

Het duel tussen de VIZ/Zaanse Selectie en hvv Hollandia staat onder leiding van Ton Mes en hij is dan ook verantwoordelijk voor het arbitrale trio dat de wedstrijd in Assendelft leidt. Het duel op Zondag 9 juli begint om 12:30 uur op het complex van V.V Assendelft aan de Dorpsstraat 253 B en is voor publiek gratis toegankelijk.

René Reijinga coach VIZ/Zaanse Selectie

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl