Na wegvallen WSV`30 zaterdag 1 is club uit Wormer op zoek naar trainer voor 3e selectie elftal.

Wormer- Voor het aankomende seizoen 2023-2024 is voetbalvereniging WSV`30 uit Wormer op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer/coach. Na het wegvallen van de zaterdag 1 selectie is de club op zoek naar een trainer voor het 3e selectie elftal op Zondag.

Evert Hoveling- bestuurslid Voetbal Technische Zaken voor senioren verklaart: “Wegens gebrek aan interesse voor zaterdag selectie voetbal gaat WSV’30 komend seizoen verder met drie selectie elftallen op zondag. Daarom zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat die bereid is om tweemaal per week voor de groep te staan en de jongens te coachen en te begeleiden.”

Heb je interesse dan dien je aan de onderstaande eisen te voldoen:

Als onderdeel van je taken zul je de spelers trainen (2 keer per week), coachen en begeleiden. In samenwerking met de hoofdtrainer streven we ernaar om de brede selectie een kwaliteitsimpuls te geven. Meld je aan via de mail whu474@hotmail.com of bel direct naar Evert Hoveling 06 51 66 57 42 WSV`30 uit Wormer is een dorpsclub met een modern complex en komt uit in de 3e klasse Zondag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl