Ouder kind wedstrijd: ZCFC jo11 spelers moeten nederlaag slikken tegen hun ouders.

Zaandam- Op sportpark Kalverhoek in Zaandam werd op ludieke wijze afscheid genomen van het voetbaljaargang 2022-2023. Een heus ouder kind duel stond er voor de jo11 van het Zaans Oranje op het programma.

Vaak hebben jeugdspelers een beter conditie dan hun ouders. Maar dat wil nog niet zeggen dat je dan ook meteen met je jeugdteam van je ouders wint. Vaders en moeders van de jeugdspelers van ZCFC versloegen hun kroos woensdag avond met 3-2. Initiatiefnemer Raymond Dorjee daarover: “Het was een heerlijke avond en we hebben laten zien dat die oudjes nog tot een hoop in staat zijn. En dat betekende dat de jonkies op blote voeten naar bed moeten vanavond”. Een avond die jong en oud nog lang zal bijblijven.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl