Micky Van de Ven dichtbij toptransfer naar Tottenham?

Zaanstad- Het lijkt erop alsof Micky van de Ven gaat vertrekken bij Vfl Wolfsburg. De Jong Oranje international die begon als jeugdvoetballer bij WSV`30 in Wormer lijkt te gaan verkassen naar Londen, tenminste als we de berichtgeving van soccernews.nl mogen geloven.

De teleurstelling van de uitschakeling van Jong Oranje hoeft bij Micky van de Ven maar van korte duur te zijn. De verdediger staat namelijk voor een absolute droomtransfer naar de Premier League. Tottenham Hotspur, dat eerder al interesse toonde, heeft zich officieel gemeld bij VfL Wolfsburg.

Spurs meld zich bij Wolfsburg

Spurs had Van de Ven al langer op de korrel, maar transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de Londenaren nu daadwerkelijk de gesprekken hebben geopend met Wolfsburg. Een openingsbod wordt dan ook spoedig verwacht. Naar verluidt ziet Van de Ven zelf een transfer naar de Premier League ook zitten.

Flinke transfersom Van de Ven

De Jong Oranje-international heeft nog een contract tot medio 2027, waardoor Spurs wel een flinke transfersom op tafel moet leggen. Naar verluidt wil Wolfsburg minimaal een bedrag van veertig miljoen euro zien. Edmond Tapsoba van Bayer Leverkusen is ook in beeld, maar is volgens Romano een duurder alternatief.

Van de Ven beleefde een teleurstellend EK met Jong Oranje en werd al in de groepsfase uitgeschakeld. De ploeg van scheidend trainer Erwin van de Looi speelde driemaal gelijk, waaronder het laatste groepsduel tegen thuisland Jong Georgië. Dat bleek niet voldoende om door te gaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl