Groep 5/6 ICBS Het Koraal uit Assendelft Nederlands Kampioen Schoolvoetbal.

Zaanstad- Er werden het afgelopen weekend weer diverse teams kampioen. En wethouder Natasja Groothuismink ging langs basisschool ICBS Het Koraal in Assendelft om ze te feliciteren met het Nederlands Kampioenschap schoolvoetbal.

Groep 5/6 van interconfessionele basisschool Het Koraal uit Assendelft is Nederlands Kampioen schoolvoetbal geworden. Wethouder Groothuismink was bij het feestelijk onthaal: “Sporten en bewegen is heel belangrijk in het onderwijs. Het zorgt voor verbinding, betere gezondheid en betere leerprestaties. Wat een prachtige prestatie van deze voetbaltalenten, heel trots om hen vanochtend samen met de coach en de ouders in het zonnetje te mogen zetten!”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl